Mijn favorieten

Aankoop

Wie op zoek is naar een woning, is allereerst op zoek naar een makelaar. Niet zo maar een, liefst een makelaar met actuele kennis van zaken. En alle panden direct ter inzage; iedere dag up-to-date.

Maar ook historische kennis is van groot belang bij de keuze van een makelaar! Met meer dan 85 jaar ervaring in de IJmond beschikt De Kroon Makelaars over een enorme schat aan informatie. Kennis over de huidige én oorspronkelijke staat van de woning; het aantal verbouwingen en hoe vakkundig die renovaties zijn uitgevoerd. Al die waardevolle informatie is opgeslagen in het Kroon-archief. Een druk op de knop en die kennis staat ook u ter beschikking. En dan hebben we het nog niet eens over de informatie die De Kroon Makelaars u over de buurt kan verschaffen. Waardoor wij voor u de juiste, en door onze ervaring in het onderhandelen, ook de laagste prijs voor u kan realiseren.

Waarom kiezen voor De Kroon Makelaars als uw aankoopmakelaar?
  1. Samen met u brengen wij graag uw wensen in beeld en stellen wij uw persoonlijke ‘zoekprofiel’ vast. Aan de hand hiervan krijgt u dagelijks het meest actuele woningaanbod toegezonden.
  2. Als aankoopmakelaar begeleiden wij u bij de bezichtiging, zodat wij u ter plaatse kunnen voorzien van een bouwkundig advies, een prijsadvies en u kunnen informeren over alle andere bijzonderheden van de desbetreffende woning.
  3. Heeft u uiteindelijk een passende woning gevonden, dan zorgen wij voor de prijsonderhandelingen en begeleiden u tot en met de ondertekening van het koopcontract en de levering van uw woning via de notaris. Als aankoopmakelaar in de IJmond zijn we gespecialiseerd in de regionale woningmarkt.

Wilt u een afspraak maken voor de aankoop van uw droomhuis of een bedrijfspand? Bel 0251-223452 of mail info@dekroonmakelaars.nl. Wij horen graag van u!