Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Kroon Makelaars

Ronald Dijkstra
Ronald Dijkstra
NVM Makelaar-taxateur
Ronald is al 13 jaar met veel plezier werkzaam in de makelaarsbranche en heeft al vele succesvolle deals gesloten. Ronald startte in september 2016 een samenwerking met Marcel. De kersverse samenwerking mondde al snel uit in een nieuwe naam: ‘De Kroon ERA Makelaars’. Ronald is lid van de NVM en geregistreerd als VastgoedCert gecertificeerde woningmakelaar.Naast zijn passie voor de makelaardij, geniet Ronald van zijn gezin en het klussen in zijn huis.
Tamara Bos
Tamara Bos
Makelaar
Per 1 september 2018 is Tamara werkzaam bij De Kroon Makelaars. Tamara werkt van dinsdag tot en met vrijdag als medewerker in de binnendienst. Sinds mei 2019 is zij afgestudeerd als Kandidaat- makelaar. Naast haar werk is Tamara vele uren te vinden bij haar paarden.
Astrid de Visser
Astrid de Visser
Binnendienst medewerker
Per 1 september 2017 is Astrid werkzaam bij De Kroon Makelaars. Nadat zij vele jaren bij een pakketservice heeft gewerkt, was Astrid toe aan een nieuwe uitdaging. Zij werkt op de maandag, dinsdag en donderdag als medewerker in de binnendienst.

Astrid is sportief, in voor gezelligheid en dol op haar kinderen en vriend.
Mark Wesseling
Mark Wesseling
Per 1 september 2018 is Mark werkzaam bij De Kroon Makelaars. Mark werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Naast zijn werk besteedt Mark zijn vrije tijd aan sporten en aan zijn studie tot makelaar.
Angelique Dijkstra
Angelique Dijkstra
Administratief medewerkster
Per 1 september 2018 is Angelique werkzaam bij De Kroon Makelaars in Heemskerk. Zij is werkzaam op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ochtend en draagt zorg voor onder andere de administratie van het kantoor en is aanspreekpunt voor de huurwoningen. Angelique is graag sportief bezig met Zumba en besteed tevens veel tijd aan haar kinderen, man en vele huisdieren.