Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Kroon Makelaars

Ronald Dijkstra
Ronald Dijkstra
NVM Makelaar-taxateur
Ronald is sinds 2006 met veel plezier werkzaam in de branche en heeft al vele succesvolle deals gesloten. Hij begeleidt verkopers bij het vinden van de juiste koper door een prima verkoopplan met een uitgekiende marketingstrategie toe te passen. Staat de woning nou niet via ons kantoor in de verkoop? Dan staat Ronald de koper graag bij als aankoopmakelaar. Ronald heeft een kritische blik op woningwaarde met inachtneming van alle bouwkundige en juridische aspecten. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn vrouw en kinderen en klust hij graag.
Martin Pel
Martin Pel
Zelfstandig Vastgoedadviseur
Martin is vanaf eind 2010 actief in de makelaardij, in verschillende functies en regio's. Hij is altijd al geïnteresseerd en bekwaam geweest in commerciële rollen en wilde dit graag combineren met een functie waarin hij actief met mensen bezig kan zijn. In de makelaardij kan hij op deze gebieden zijn passie kwijt. In zijn vrije tijd is hij graag op pad met zijn vriendin of vrienden en sport hij veel en graag. Ook lekker (uit) eten is een grote hobby van hem.
Angelique Dijkstra
Angelique Dijkstra
Administratief medewerkster
Per 1 september 2018 is Angelique werkzaam bij De Kroon Makelaars in Heemskerk. Zij draagt zorg voor onder andere de administratie van het kantoor en is aanspreekpunt voor de huurwoningen. Angelique is graag sportief bezig met Zumba en besteedt tevens veel tijd aan haar kinderen, man en vele huisdieren.
Rob Petit
Rob Petit
Makelaar in opleiding
Rob zijn roots liggen in de financiële sector. Zo was hij al bijna 15 jaar financieel adviseur bij ING en Nationale Nederlanden en sinds een aantal jaar werkzaam als zelfstandig hypotheekadviseur, waar hij ook vele aankopen begeleidde. Omdat hij vastgoed en vooral het helpen van mensen eigenlijk veel leuker vind, besloot hij zich om te scholen tot makelaar. Dit bleek een schot in de roos… Voor Rob bleek er niets mooier dan mensen bij te staan bij misschien wel de belangrijkste gebeurtenis uit hun leven: de aankoop of verkoop van een woning. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin en besteed hij tijd aan zijn hobby’s.