Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Kroon Makelaars

Marcel Veldhuis
Marcel Veldhuis
NVM Makelaar-taxateur
Marcel startte zijn loopbaan in 1998 als assistent-makelaar bij Jaapies Makelaardij in Beverwijk. In 2003 heeft Marcel zijn certificaten behaald en is hij lid geworden van de NVM en geregi-streerd als VastgoedCert woning-makelaar en taxateur. Tevens is Marcel in 2003 eigenaar geworden van Veldhuis Makelaars (voorheen Jaapies). Marcel is tevens een NRVT gecertificeerde Bedrijfsmatig Vastgoed-makelaar. Vanaf 2017 is Marcel een samenwerking aangegaan met Ronald en is de naam gewijzigd naar De Kroon Makelaars.

Marcel woont en geniet met zijn gezin in Uitgeest, waar hij actief is bij diverse sportverenigingen.
Ronald Dijkstra
Ronald Dijkstra
NVM Makelaar-taxateur
Ronald is al 12 jaar met veel plezier werkzaam in de makelaarsbranche en heeft al vele succesvolle deals gesloten.

Ronald startte in september 2016 een samenwerking met Marcel. De kersverse samenwerking mondde al snel uit in een nieuwe naam: ‘De Kroon ERA Makelaars’. Ronald is lid van de NVM en geregistreerd als VastgoedCert en NRVT gecertificeerde woningmakelaar en taxateur.

Naast zijn passie voor de makelaardij, geniet Ronald van zijn gezin en het klussen in zijn huis.
Jan Tervoort
Jan Tervoort
Vastgoedadviseur
Jan is per 1 juni 2017 als stagiair het Kroon-team komen versterken. Hij is in opleiding voor kandidaat makelaar en loopt van dinsdag tot en met vrijdag mee met de makelaars om zich op en top voor te bereiden.
Annet Kager
Annet Kager
Officemanager
Annet is sinds 2006 werkzaam bij De Kroon Makelaars. Zij is begonnen als stagiaire en is na een half jaar als vaste kracht in het binnendienst-team opgenomen. Met haar Schoevers-diploma op zak verzorgt zij op dinsdag, woensdag en vrijdag de correspondentie, de presentatie van de panden en diverse administratieve werkzaamheden. Uiteraard biedt zij ook ondersteuning aan Marcel en Ronald.

Annet houdt niet van stilzitten, zij is altijd in voor gezelligheid. Haar vrije tijd brengt zij dan ook graag door met haar familie en vrienden.
Dyonne van der Velden
Dyonne van der Velden
Binnendienst medewerker
In 2016 is Dyonne het Kroon-team komen versterken. Na haar studie is zij de makelaardij ingerold en begonnen als binnendienst medewerker. Momenteel volgt zij een opleiding tot makelaar en specialiseert zij zich in het vak.

Naast haar werk is Dyonne altijd in voor een feestje.
Astrid de Visser
Astrid de Visser
Binnendienst medewerker
Per 1 september 2017 is Astrid werkzaam bij De Kroon Makelaars. Nadat zij vele jaren bij een pakketservice heeft gewerkt, was Astrid toe aan een nieuwe uitdaging. Zij werkt op de maandag, dinsdag en donderdag als medewerker in de binnendienst.

Astrid is sportief, in voor gezelligheid en dol op haar kinderen en vriend.