Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Kroon Makelaars

Ronald Dijkstra
Ronald Dijkstra
NVM Makelaar-taxateur
Ronald is sinds 2006 met veel plezier werkzaam in de branche en heeft al vele succesvolle deals gesloten. Hij begeleidt verkopers bij het vinden van de juiste koper door een prima verkoopplan met een uitgekiende marketingstrategie toe te passen. Staat de woning nou niet via ons kantoor in de verkoop? Dan staat Ronald de koper graag bij als aankoopmakelaar. Ronald heeft een kritische blik op woningwaarde met inachtneming van alle bouwkundige en juridische aspecten. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn vrouw en kinderen en klust hij graag.
Tamara Bos
Tamara Bos
Kandidaat Makelaar
Per 1 september 2018 is Tamara werkzaam bij De Kroon Makelaars. Tamara werkt van dinsdag tot en met vrijdag als medewerker in de binnendienst. Sinds mei 2019 is zij afgestudeerd als Kandidaat- makelaar. Naast haar werk is Tamara vele uren te vinden bij haar paarden.
Astrid de Visser
Astrid de Visser
Binnendienst medewerker
Per 1 september 2017 is Astrid werkzaam bij De Kroon Makelaars. Zij werkt op de maandag, dinsdag en donderdag als medewerker in de binnendienst, waar zij alle voorkomende werkzaamheden op zich neemt.
Naast haar werk is Astrid sportief, in voor gezelligheid en gek op haar kinderen en vriend.
Martin Pel
Martin Pel
Zelfstandig Vastgoedadviseur
Angelique Dijkstra
Angelique Dijkstra
Administratief medewerkster
Per 1 september 2018 is Angelique werkzaam bij De Kroon Makelaars in Heemskerk. Zij draagt zorg voor onder andere de administratie van het kantoor en is aanspreekpunt voor de huurwoningen. Angelique is graag sportief bezig met Zumba en besteed tevens veel tijd aan haar kinderen, man en vele huisdieren.
Rob Petit
Rob Petit
Makelaar in opleiding
Rob zijn roots liggen in de financiële sector. Zo was hij al bijna 15 jaar financieel adviseur bij ING en Nationale Nederlanden en sinds een aantal jaar werkzaam als zelfstandig hypotheekadviseur, waar hij ook vele aankopen begeleidde. Omdat hij vastgoed en vooral het helpen van mensen eigenlijk veel leuker vind, besloot hij zich om te scholen tot makelaar. Dit bleek een schot in de roos… Voor Rob bleek er niets mooier dan mensen bij te staan bij misschien wel de belangrijkste gebeurtenis uit hun leven: de aankoop of verkoop van een woning. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin en besteed hij tijd aan zijn hobby’s.