Mijn favorieten

Verkoop

Wie zijn woning of pand wil verkopen, heeft als het goed is, noten op z'n zang. Makelaars zat, maar met wie gaat u in zee? Dat wordt zonder twijfel degene die de meeste betrokkenheid toont. De makelaar met de meeste vakkennis én de meeste flexibele makelaar. Dat wordt zonder twijfel De Kroon Makelaars.

Kan het ook zonder makelaar? 
Alles kan. Maar hebt u een beetje kaas gegeten van bouwkunde? Enig idee wat de taxatiewaarde is? Verstand van de huidige wet- en regelgeving, bestemmingsplannen en vergunningen? Of van de vele fiscale en juridische aspecten die bij aan- en verkoop van een pand de kop opsteken? De NVM-Makelaar van De Kroon Makelaars verplicht zich jaarlijks flink bij te scholen. Eens in de vijf jaar wordt opnieuw een examen afgenomen. Kijk, dat geeft vertrouwen. 

Tja, die verborgen gebreken... 
Het is de nachtmerrie van iedere nieuwe huizenbezitter: Verborgen gebreken: Defecten of mankementen aan de woning of het pand die voordat de verkoop gesloten werd, gemeld hadden moeten worden. Mits ze bij de verkopende makelaar bekend waren. Maar hoe weet je nou of dat echt wel of echt niet van tevoren bekend was? Zie hier een fraaie bron van menig geschil die de euforie over het nieuwe huis volledig kan doen verschrompelen. Weer onderhandelen? Hoeft niet! Regelt De Kroon Makelaars voor u.

Een betrouwbare makelaar, bestaat dat dan? 
Als een rechtgeaarde IJmondiaan draagt Ronald Dijkstra het hart op de juiste plaats en deelt graag al die kennis met u. Mensen gelukkig maken, dat is namelijk waar het Ronald om gaat. En dat kan alleen door open en eerlijk zaken te doen. 

Een optimale presentatie 
Een van de redenen om een makelaar in de arm te nemen als u uw woning of pand wilt verkopen, is de uitgebreide en professionele wijze waarop de makelaar uw woning/pand aanbiedt. Een optimale presentatie is de beste garantie voor een spoedige en vlotte transactie. Vandaar dat De Kroon Makelaars alles uit de kast haalt: van iedere woning/pand laat De Kroon Makelaars professionele foto's maken, waaronder o.a. 360-graden foto's die de ruimtelijkheid goed weergeven en deze bevatten veel meer informatie dan platte foto's. Tevens kunt u ervoor kiezen om een video te laten maken, dit komt het dichtst bij de beleving van bezichtiging. De Kroon Makelaars laat, nadat u akkoord bent gegaan met de presentatie (tekst en foto's), brochures drukken voor de gegadigden. En ook op de etalageposters wordt niet bezuinigd. Daarnaast komt de woning op de eigen website, Facebook en op die van Nederlands grootste en best bezochte woonsite: www.funda.nl. 

Elke bezichtiging van uw woning of pand wordt door een makelaar van ons kantoor begeleid. Als kijkers serieus geïnteresseerd zijn, zullen zij een bod op uw huis of bedrijfspand uitbrengen. Samen met u beoordelen wij dit bod. Daarna gaan wij voor u onderhandelen. Zodra u samen met de koper tot overeenstemming bent gekomen, leggen wij de gemaakte afspraken voor u vast in een koopovereenkomst en zorgen wij ervoor dat de overdracht bij de notaris vlekkeloos wordt afgewikkeld.

Wilt u een afspraak maken voor de verkoop van uw woning of bedrijfspand? Bel 0251-223452 of mail info@dekroonmakelaars.nl. Wij horen graag van u!